Leeslamp: Augustus (John Williams)

leeslamp

Le 21 mars
14:00 > 15:30
Muntpunt
Gratis

Elke maand bespreken we een boek in een ongedwongen sfeer, bij een kopje koffie. Iedereen vertelt zijn ervaringen en opmerkingen bij het gelezen boek. Leeslamp is een samenwerking tussen Muntpunt en Brussels Ouderenplatform (BOp).

Een tijdloos verhaal over vriendschap, loyaliteit en de mechanismen van de macht. In zijn derde grote roman, winnaar van de National Book Award, vertelt John Williams het verhaal van de stichter van het Romeinse rijk, wiens grootsheid even legendarisch was als zijn grenzeloze ambitie: Augustus. Vanaf de moord op zijn oom Julius Caesar tot aan de laatste dagen van het keizerrijk volgen we Augustus op zijn tocht over het glibberige pad van de macht: niemand is te vertrouwen, de senaat wordt beheerst door eigenbelang en allianties zijn even snel gevormd als gebroken.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.