Boekbabbel: De voorlezer (Bernhard Schlink)

boekbabbel

Le 17 mars
10:00 > 12:00
Muntpunt
Gratis

Babbelen over boeken. Dat doen we 1 keer per maand. Centraal staat natuurlijk het boek! We willen een bruisende en behaaglijke plek zijn waar mensen van gedachten wisselen over boeken en andere dingen des levens.

Michael Berg, een jonge Duitse scholier, raakt geobsedeerd door Hanna, een tramconductrice die tweemaal zo oud is als hij. Ze geven zich hartstochtelijk aan de liefde over en daarna leest hij haar telkens voor, het ene boek na het andere, de hele wereldliteratuur. Maar van de ene dag op de andere is zij verdwenen waarna ze in zijn herinnering blijft rondspoken, tot hij haar terugziet op een plaats waar hij haar nooit had verwacht.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.